Hjälp vad det är mycket att tänka på när ett nytt bolag skall startas upp. Det är skatter, löner, moms, inköp, lokaler, leveranser och allt däremellan. Jag blir så imponerad av alla som faktiskt klarar av att driva bolag, stora som små. Och snart blir jag förhoppningsvis en utav dem. Jag har så länge jag kan minnas velat driva eget bolag, men livet har kommit emellan och jag har fått ta anställning som många andra också gör. Men nu har mycket ordnat upp sig och jag är redo att ta steget ut i entreprenörs världen.
Nu undrar ni säkert vad jag skall starta för bolag? Jag skall starta upp en lagerlokal som hjälper mindre e-handlare att distribuera sina produkter ut i Sverige. Och kanske till och med ut i Europa, vi får se vilka e-handlare det är jag kommer arbeta med. Men redan nu har jag en kompis som driver ett klädföretag signerat och han är redo att använda mig som 3-pl när jag är klar.

Jag skall iallafall nästa vecka ut till en lokal som jag endast sett på bilder, den ser riktigt bra ut och den har till och med ett bra kran system från Abus kransystem AB. Jag har som sagt bara sett den på bild men det verkar vara ett enkelt bans system som underlättar lyft och linjär transport mellan två punkter.

Detta kan vara väldigt bra att ha i lokalen om jag någon gång skulle få tillhandahålla produkter som är av den tyngre kalibern istället för kläder. Så jag tror det kommer bli riktigt bra, lokalen ligger inte heller så långt ifrån min lägenhet vilket är en fördel.

Vi hörs nästa gång, då informerar jag er om hur de gick.