Älskar min nya diskmaskin

Hade lite middag hemma i fredags och jag måste bara berätta för er hur skönt det är att bara slänga in allt i diskmaskinen efter en middag och så vips så är köket rent! I 20 år har man stått och diskat för hand.. 

Fick anlita hjälp att installera den eftersom att jag inte är det minsta teknisk som ni kanske vet. Herren som var här var mycket trevlig, dock verkar han ha slarvat lite eftersom att fogen släppte lite granna efter bara några dagar. I fredags såg jag det hade släppt nästan helt och hållet mellan diskbänken och väggen antagligen på grund av vibrationerna från diskmaskinen. Vilket konstigt nog blev ett samtalsämne på middagen.

En kompis som var över berättade hur viktigt det var med just hållbar fogning för att motverka fuktskador. Hon hade nämligen arbetat med just fogning, så himla märkligt sammanträffande. Hade inte hon berättat hur viktigt det var hade det säkert tagit flera månader innan jag fick tummen ur och fogat om vilket hade kunnat kosta mig massor. Som tack för middagen var hon här och hjälpte mig idag.

Var lite nervös över att jag skulle vara tvungen att gå tillbaka till att diska förhand men det verkar som att det bara behövde göras ordentligt!