Min nya praktikplats

Igår var första dagen på min nya praktikplats på ett företag som heter Inhab. Det är ett Göteborgsföretag som sysslar med industrigolv och golvbeläggning vilket passar min utbildning så bra med tanke på att jag går på Bräckegymnasiet som ni kanske vet. I skolan har vi lärt oss mycket teori men det ska bli så spännande att äntligen få komma ut och testa sina kunskaper i praktiken. 

Igår var vi ute på ett uppdrag hos en fastighetskund där vi skulle lägga en fogfri beläggning i loftgången. Eftersom att loftgången är gjord av betong så delvis är utomhus behövs ett effektivt skydd för att förhindra skador i betongen. Med tanke på att det även är en utrymningsväg behövde vi se till att loftgången har ett långvarigt halkskydd genom att använda oss av akryl och infärgad sand. 

Ja ni hör ju, har redan fått lära mig så mycket spännande saker! Det känns som en väldigt bra praktikplats, redan imorgon ska jag få följa med mina nya kollegor på besök hos några av deras kunder och det är inga små företag vi ska besöka. Till exempel ska vi hälsa på Volvo, ett av företagets största och äldsta kunder och göra ett underhållsarbete!